RD Dúbravka Info : 0903 521 521
Condominium Dúbravka 6 izbové rodinné domy
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

TOP Novinka: Výborne riešený nový 6 izb. rodinný dom v Dúbravke aj pre VEĽKÚ RODINU !

Cena:
699 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Dúbravka
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: novostavba
Počet izieb: 6
Úžitková plocha: 155 m2
Plocha pozemku: 303 m2
Vonk. park. miesto: Áno
Energ. certifikát: A
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:8612669

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Cena: 699 000 EUR s DPH – priamo od developera!

 Popis:

Skúsený realitný maklér Peter Valent predstavuje nádherný skolaudovaný rodinný dom v prestížnej lokalite Dúbravky na ulici Pod záhradami. Tento dom je súčasťou exkluzívneho projektu Kondominium Dúbravka a ponúka komfortné bývanie v dokončenom štandarde s okamžitou možnosťou nasťahovania.

V cene je zahrnuté:

Dokončený dom vrátane štandardu, 3 parkovacie miesta,  pozemok o celkovej výmere 306m2 ( 273m2 - pozemok pri dome a pod domom + 33m2 - pozemok pre 3xparkovacie miesto, možný odpočet DPH!

Špecifikácie domu:

Úžitková plocha: 155 m² Počet izieb: 6 (dvojpodlažný) Prízemie: vstupná hala, technická miestnosť, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa Poschodie: 4 izby, kúpeľňa, WC, šatník, balkón

Technické detaily:

Základy: monolitický železobetón Obvodové steny: 25 cm tehla porotherm Zateplenie: 20 cm minerálna vlna Vnútorné priečky: 11,5 cm tehla Omietka: sádrová omietka Strecha: sedlová strecha, drevený krov, krytina Bramac šedá Okná: plastové/hliníkové okná – trojsklo, päťkomorové Exteriérové dvere: bezpečnostné hliníkové čiastočne presklené Elektroinštalácia: kompletná elektroinštalácia, bleskozvod Vykurovanie a zdravotechnika: tepelné čerpadlo, príprava na fotovoltaiku, podlahové vykurovanie teplovodné Podlaha: betónový poter Ďalšie vybavenie: decentralizovaná rekuperácia, videovrátnik, príprava pre alarm, klimatizáciu a vonkajšie elektrické žalúzie

Lokalita:

Dom sa nachádza v uzatvorenom areáli s posuvnou bránou. Skvelá lokalita poskytuje v pešej dostupnosti všetky potrebné služby: MHD (najbližšie LIDL) , obchody, školy  a škôlky..

Možnosť kúpy holodomu:
V rámci projektu je možné kúpiť si aj holodom za cenu 669 000 EUR alebo 689 000 EUR s DPH v závislosti od veľkosti pozemku.

Kontakt pre bližšie informácie a obhliadky:

Peter Valent

Telefón: 0903 521 521

Email: valent-ZVNC-dewall.sk

NEZABUDNITE SI POZRIEŤ 3D PREHLIADKU A VIDEO!

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na získanie vysnívaného domova v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy. Kontaktujte ma ešte dnes!

Virtuálna prehliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Ing. Peter Valent
Telefón:0903521521
E-mail:valent-ZVNC-dewall.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality
Nový projekt v Horskom parku - Rezidencia Drotárska Nový projekt v Horskom parku - Rezidencia Drotárska V blízkosti Horského parku medzi ulicami...
Mercatino - nové byty v Rači Mercatino - nové byty v Rači V stabilizovanom území sídliska Záhumenice v mestskej časti...
Nové byty - Gaštanový hájik Nové byty - Gaštanový hájik “Gaštanový...
Otvorenie predajného miesta Na Kadnárovej ul. č. 83 sme otvorili nové predajné miesto pre...
Nové byty v Rači - Krasňanský dom! “Krasňanský dom” je moderný 5. poschodový ...
V krátkosti o nás

Za vznikom tohto malého portálu zameraného na realitný trh v Rači a jej okolí, stojí spoločnosť DEWALL REALITY s.r.o. sídliaca na Kadnárovej ulici 83.

Naši makléri sú Račania, ktorí majú dokonale zmapované nehnuteľnosti v tejto lokalite, ceny a ponuku.  Snahou portálu  je ponúknuť čo najväčšie množstvo realít na predaj i prenájom a  uspokojiť všetkých záujemcov o bývanie v lokalite Rača, od bratislavskej časti Bratislava III až po Pezinok. Náš kolektív je pripravený splniť všetky Vaše požiadavky .Tešíme sa na Vašu návštevu .  

 

Ing. Peter Valent
majiteľ spoločnosti